top of page

Over mezelf

Graag stel ik me hier even voor aan jullie. Ik ben Griet en ik ben geboren in 1970. 

Sinds 1992 werk ik in de thuiszorg als verzorgende. Jaren geleden is dan ook mijn interesse gegroeid voor de voetzorg, diabetes voeten, ouderen voetzorg, … Dat maakte dat ik een opleiding basis voetverzorging ging volgen aan het CVO te Mol. Het tweede specialisatiejaar (medische pedicure) heb ik ook met veel interesse volbracht.

 

Mijn praktijkje kreeg stilaan vorm en ondertussen doe ik al sinds 2011 in bijberoep voetverzorging. Elke dag opnieuw geniet ik van het verzorgen van voetjes, zodat de klanten op wolkjes naar huis kunnen. Elf jaar was ik ook aan een woonzorgcentrum verbonden als pedicure. Mijn dagen zijn heel afwisselend en ik werk elke dag opnieuw met hart en ziel! Het contact met mensen, het dagelijkse babbeltje, het luisterend oor, iets kunnen betekenen, gaf me veel voldoening in mijn jobs.

Ondertussen is ook voetreflexologie op mijn weg gekomen. Deze holistische aanvullende therapie boeide me meteen enorm. Ik heb een eenjarige opleiding gevolgd. Deze was zo boeiend! Ik leerde er heel veel inzichten: alles zit gereflecteerd in de voeten en de mens kan je zien als één geheel van lichaam, geest en ziel. In de toekomst wil ik me nog verder verdiepen in enkele specialisaties van voetreflexologie. Om nog verder te kunnen groeien.

Verder geniet ik van mijn fantastisch gezinnetje en de mensen om me heen. Ik wandel graag in de natuur met mijn hondje en lees graag. De dagelijkse kleine dingen: daar heb ik deugd van.

Zo dit ben ik in een notendop, hopelijk tot snel!

bottom of page